Работно време: Понеделник-Петък: 8:30-17:00

Събота: 8:30-13:00 Неделя- почивен ден!

Телефон: 0888615855

shop@m-tex.bg

Работно време: Понеделник-Петък: 8:30-17:00

Събота: 8:30-13:00 Неделя- почивен ден

Телефон: 0888615855

shop@m-tex.bg

Условия на доставка

Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма „Еконт Експрес“ или „Спиди” до адрес на получателя, или офис на куриерската фирма, в зависимост от Вашите предпочитания. Плащането се осъществява чрез наложен платеж, като можете да добавите опция да прегледате продукта преди да го платите.

Нашите продукти винаги се изпращат на следващия работен ден от датата на повърждение на Вашата поръчка, което значи, че Вие ще получите пратката си до 2 работни дни след заявка.

Цената на доставка се определя от тарифните условия на куриера. Всички продукти и аксесоари се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Поради голямото количество на пратките, които изпращаме, всеки наш клиент ползва отстъпка от куриерските услуги на фирма „Еконт Експрес”.При получаване на стоката имате право на преглед. В случай, че имате забележки към дадената стока или липсват някои от придружаващите я аксесоари, моля свържете се с нас на телефон 0888615855 При положение,че бъде приета, без да е прегледана, стоката се смята за одобрена и губите правото по–късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липса на някои от придружаващите я аксесоари.

 Доставчика носи изцяло риска от повреждане/ загубване на стоката при доставката. След предаване на стоката на куриер, m-tex.bg се освобождава от риска, който се прехвърля върху доставчика/ куриера. m-tex.bg не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на m-tex.bg и да бъдат предявени на доставчика. Ако не се докладва за проблем се счита, че продукта е бил в изрядно състояние, без никакви забележки, при което m-tex.bg се освобождава от отговорност. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакт и/ или телефон при подаване на заявката, m-tex.bg не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за НЕОСНОВАТЕЛЕН и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, m-tex.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Когато при доставяне на стоката се установи несъответствие на поръчаната от клиента покупка, като това може да се установи при прегледа и при доставка, m-tex.bgсе задължава незабавно да се свърже с клиента и стоката му да бъде заменена със съответстващата на направената от него поръчка.