Ако желаете да закупите продуктите във Вашата кошница натиснете бутон ‘ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА’ и ще преминете към следващата стъпка, която изисква да влезете във Вашия профил, а ако нямате такъв да се регистрирате или просто да попълните данните необходими за доставка на Вашата поръчка.

 

За да завършите поръчката си натиснете бутона ‘КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ДА ИЗЧИСЛИТЕ ДОСТАВКАТА!!!’, след което ще бъдете препратени към страницата на Еконт и от там избирате дали искате до офис ,до адрес или до еконтомат . След като сте избрали една от трите опции натиснете бутона ПОТВЪРДИ !!! Ако имате затруднение при избиране на офис на Еконт и Спиди или искате да ни оставите някаква друга информация към вашата поръчка можете да го изпишете в квадратчето което ви излиза в горния десен ъгъл Бележки към поръчката (по избор).За да завършите поръчката си натиснете бутона ‘ПОРЪЧВАНЕ’, след което ще видите страницата за потвърждение, съдържаща номера на Вашата поръчка. Допълнително ще получите и имейл потвърждение, съдържащ както номерът на поръчката, така и закупените от Вас артикули (моля проверете и кошчето/ спам папката)

 

АКО НЕ ВИДИТЕ СТАНИЦА ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ С НОМЕР НА ПОРЪЧКАТА ВИ, ТО ТЯ НЕ Е ИЗПРАТЕНА. 

В такъв случай моля прегледайте страницата за липсващи/ грешно попълнени данни и непопълнени полета.

Продуктите, които се намират на интернет страницата m-tex.bg не представляват правно обвързваща оферта.

При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица m-tex.bg уведомява потребителя/клиента за изчерпването и , чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер.

Договорният език е БЪЛГАРСКИ, а плащанията ще бъдат  извършвани   в   български лева.

• Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на :

                                                                                                                Тел. 0888615855

                                                                                                                                                                                                                                                       Имейл: shop@m-tex.bg

Приятно пазаруване!